Spinata Grande slot

Spinata Grande är en slot från NetEnt som jag håller som lite av en favorit. För det första är det lite av en dröm för mig att åka till Mexiko och dricka coronas, shota äkta tequila, ha en sombrero på mig och bara slå skiten ur en pinata. Den känslan att vara där och ha det gött gör sig påmind när man spelar spinata grande.

Superstora symboler

Förutom ett fantastiskt roligt namn på sloten så är spinata grande kul för att man har gjort symbolerna i olika storlek. I regel är alla symboler lika stora, men i spinata grande kan en symbol vara 2×2 i storlek eller till och med 3×3 i storlek. Om du får en 3×3 längst till vänster på spelplanen betyder det alltså att du har en garanterad vinst (eftersom tre stycken på rad ger vinst i en klassisk slot). Om du därtill får matchade symboler till din 3×3 så vinner du så klart mycket mer. Jag gillar hela den här grejen med symboler i olika storlek.

Du vill få till jokersymbolen i XXL-format

Om du får den stora pinatan (eller spinatan kanske man ska säga) så kommer det komma in ett baseball-trä som slår sönder den och ger dig en explosion av vinster. Du kan få pengar plus free spins om du har tur. I själva free-spinsläget kommer spinatan att dyka upp mer frekevent och han kan ge dig mer pengar och fler free spins. Det kan bli som en kedjereaktion av free spins alltså.Spinata grande är ett kul spel som är sådär trevligt som jag gillar. Om man tar slots som Element the Awakening eller The Invisible Man till exempel så är de lite för dystra i längden. Spinata granden är kul och upplyftande för hela slanten så den som känner sig deppig kan göra rätt i att prova den här sloten.